Evenimente psiPsiholog in Bucuresti - Evenimente PsiAtat de putine lucruri innascute sunt puse la dispozitia omului, incat multe trebuie invatate pentru a face fata mediului.” (Robert W. White)


Exercitiul cu noi insine ne poate ajuta la dezvoltarea calitatilor pe care le avem dar si la insusirea unor noi deprinderi care sa ne conduca spre obtinerea multumirii de sine.


Participarea la diverse evenimente in cadrul carora suntem incurajati sa ne exprimam liber, primind feedback strict la subiectul discutiei si la argumentele aduse in timpul dezbaterii, ne permite intensificarea calitatilor care ne plac si descoperirea unora pe care le cunosteam mai putin.


Ceea ce credem despre noi insine ne ajuta sa obtinem esecul sau succesul, insa cu cat  este mai mare deschiderea  de a analiza, de a verifica si de a calibra propriile credinte, cu atat cresc sansele de a avea o viata mai buna, cu mai multe satisfactii.


Experienta de viata globalizata la nivel de grup faciliteaza pentru fiecare membru explorarea propriilor resurse, interne si externe, care ar putea folosite in situatii similare cu cele relatate de ceilalti. Astfel putem investiga aspecte ale trairilor noastre, ale relatiilor cu persoanele importante din viata noastra, ale mediului in care ne desfasuram activitatile de zi cu zi. Putem identifica similaritati sau ne putem intreba ce-am fi facut intr-o situatie asemanatoare.


Toate acestea conduc spre autocunoastere, optimizare si dezvoltare personala.Logo Sitemap
Logo DespreSuflet Psihologie

Powered by SC REFRAMING SRL
Copyright 2023 Psiholog in Bucuresti Gabriela Diaconescu.
Toate drepturile asupra site-ului www.psiholog-in-bucuresti.ro apartin SC REFRAMING SRL.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului www.psiholog-in-bucuresti.ro
este posibila numai cu acordul prealabil scris al SC REFRAMING SRL.
Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.